Verlichting voor parkeeroplossingen, licht in de duisternis van de huidige regelgeving……

Home / Nieuws / Verlichting voor parkeeroplossingen, licht in de duisternis van de huidige regelgeving……
Verlichting voor parkeeroplossingen, licht in de duisternis van de huidige regelgeving……

Op 17 en 18 april a.s. vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de ParkeerVak plaats. ParkeerVak is de beurs voor iedereen die met parkeren van doen heeft.

Sprekers tijdens dit event zijn o.a. Mark Laponder en Toine Adams van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). Zij vertellen over de geheel nieuwe aanbeveling die het NSVV binnenkort zal introduceren. Deze aanbeveling zal duidelijke richtlijnen en handvatten geven over hoe parkeergarages, parkeerdekken en parkeerterreinen verlicht moeten worden.

Basis voor de nieuwe aanbeveling is de inhoud van bestaande, deels verouderde, normen, richtlijnen en aanbevelingen aangevuld met recente inzichten en moderne techniek zoals het gebruik van ledverlichting. Uw inbreng is hierbij van belang om te komen tot een waardevol en bruikbaar product. Breng daarom een bezoek aan deze kennissessie en geef aan wat volgens u zeker niet mag ontbreken in deze uitgave.

De nieuwe aanbeveling is aanvullend op bestaande normen en richtlijnen en geeft een toelichting op inhoudelijke zaken. Doelgroep van de aanbeveling zijn ontwerpers, installateurs en beheerders die handvatten krijgen bij het ontwerpen, realiseren en beheren van verlichtingsinstallaties in parkeergarages, parkeerdekken op parkeerterreinen.

Door het zorgvuldig toepassen van deze aanbeveling wordt het eenvoudiger om gewenste verlichtingskwaliteit te beschrijven en te realiseren en zullen minder discussies ontstaan ten aanzien van het resultaat.

Het evenement is een goede mix van interactie, kennisoverdracht en innovaties en biedt twee dagen lang een platform om kennis, kunde en oplossingen te delen aangaande mobiliteitsvraagstukken in het algemeen en parkeervraagstukken in het bijzonder.

Een bezoek is gratis. U kunt zich aanmelden voor dit evenement via www.parkeervak.nl.

Parkeervak 2019